14 dages fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Anja K Mode.

Du har 14 dage fra den dag du modtager dine vare til at give mig besked om at du vil fortryde dit køb. Derefter  skal du sende varen retur til mig. Du kan give mig besked ved at sende en mail til:   kontakt@anjakmode.dk

Du kan benytte nedenstående link under returnering til at købe en returlabel og du står selv for udgifterne i den forbindelse.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at undlade at hente din pakke eller nægte at modtage den uden at give mig besked – der vil blive modregnet porto beløb på 49kr hvis man ikke tager imod pakken og den derfor sendes retur til Anjakmode..

Husk at gemme trackingnummer og kvitteringen for at have sendt pakken da du selv er ansvarlig for den indtil jeg har modtaget pakken.

Betaling

På siden kan der betales med kreditkort; Visa/Dankort, mastercard samt Mobilpay. Alt betaling håndteres gennem en sikker SSL-forbindelse, hvor en uafhængig udbyder håndterer transaktionerne. Ingen penge bliver trukket, før ordren er gennemført og godkendt.

Returnering

Ønsker du at returnere dit køb eller dele af dit køb betaler du selv for forsendelsen. Du er ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt og i samme stand som da du modtog pakken. Tilbudsvare kan IKKE returneres eller ombyttes. Du må gerne have prøvet varen på men ikke haft den i brug på nogen måde. Det må ikke lugte af parfume og skiltet/tags skal være på ellers kan det ikke sælges videre og du kan derfor ikke få hele dit beløb tilbage for varen.

Husk at gemme kvitteringen/trackingnummer når du har sendt pakken da du er ansvarlig for den indtil jeg har modtaget den.

Jeg modtager IKKE pakker sendt til en pakkeshop – den skal sendes direkte til Anja K Mode på følgende adresse:

Hudplejeklinikken Anja Kjeldsen

CVR: 35332715

Att: Anja Kjeldsen

Brahesborgvej 43

7000 Fredericia.

Du kan klikke på nedenstående knap for at købe en pakkelabel til DKK 49,- så pakken bliver sendt med trackingnummer og er forsikret til den når frem til mig. Hvis pakken sendes på anden måde end returlabel herfra og den sendes til forkert adresse eller andet kommer der en regning fra GlS og dette beløb fratrækkes det beløb der skal overføres for den vare der returneres.

Hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse skal du bestille en ny eller kontakte mig så kan jeg hjælpe med at se om den er på lager.

GÅ TIL RETURNERING

Fragt

Din vare vil blive sendt i løbet af 2-3 hverdage.

Jeg sender kun til adresser i Danmark dog ikke Grønland og Fæøerne.

Pakken sendes uden omdeling med Dao eller GLS til det nærmeste posthus eller postbutik.

Leveringen er gratis ved køb over DKK 500,-

Ved køb under DKK 500,- koster det 39kr at sende med Dao og 45kr at sende med GLS.

Du betaler selv for forsendelsesomkostningerne.